• Koude voorgerechten

  • INSALATA TRIO

    • €13.00

    Rouleaux van gerookte zalm, in knoflook gebakken gamba’s en huisgemaakt tonijnsalade met een mayonaise van limoen.

  • CARPACCIO

    • €12.50

    Dungesneden rundvlees met verse Parmezaanse kaas en en een mayonaise van truffel.

     

  • INSALATA CAPRESE

    • €10.50

    Frisse salade met buffelmozzarella, basilicum, zongedroogde tomaatjes en een dressing van aceto balsamico, geserveerd met een krokantje van brick.

     

  • ARMEENSE KIPSALADE

    • €11.00

    Salade van gekookte kip met crem fraiche, knoflook en walnoten,gegarneerd met granaatappelpitten 

  • DUO VAN ZALM

    • €12.00

    Een uniek gerecht van dungesneden verse zalm en gamba, geserveerd met een krokantje van octopus, zeewier en een zoetzuur van komkommer. 

  • Warme voorgerechten

  • ZUPPA DI POMODORO

    • €6.00

    Italiaanse tomatensoep.

  • ZUPPA DI PESCE

    • €8.00

    Rijkgevulde vissoep.

  • BRUSCHETTA

    • €8.00

    Geroosterde focaccia met knoflook, tomaatjes, mozzarella en verse basilicum.

  • COURGETTA

    • €9.00

    Gegrilde courgette met bospaddenstoelen, gegratineerd met mozzarella. 

  • TRIO VAN GROENTEN

    • €11.00

    Op houtskool gegaarde aubergine , paprika en tomaat, gegarneerd met witte kaas en Armeens nrood

  • KIP BRIWATS

    • €9.50

    Filodeeg gevuld met kippendij, amandelen en kerrie, geserveerd met gepofte paprika-salsa en fetakaas.