Koude voorgerechten
INSALATA TRIO
Rouleaux van gerookte zalm, in knoflook gebakken gamba’s en huisgemaakt tonijnsalade met een mayonaise van limoen.
CARPACCIO
Dungesneden rundvlees met verse Parmezaanse kaas en en een mayonaise van truffel.
INSALATA CAPRESE
Frisse salade met buffelmozzarella, basilicum, zongedroogde tomaatjes en een dressing van aceto balsamico, geserveerd met een krokantje van brick.
ARMEENSE KIPSALADE
Salade van gekookte kip met crem fraiche, knoflook en walnoten,gegarneerd met granaatappelpitten
DUO VAN ZALM
Een uniek gerecht van dungesneden verse zalm en gamba, geserveerd met een krokantje van octopus, zeewier en een zoetzuur van komkommer.
Warme voorgerechten
ZUPPA DI POMODORO
Italiaanse tomatensoep.
ZUPPA DI PESCE
Rijkgevulde vissoep.
BRUSCHETTA
Geroosterde focaccia met knoflook, tomaatjes, mozzarella en verse basilicum.
COURGETTA
Gegrilde courgette met bospaddenstoelen, gegratineerd met mozzarella.
TRIO VAN GROENTEN
Op houtskool gegaarde aubergine , paprika en tomaat, gegarneerd met witte kaas en Armeens nrood
KIP BRIWATS
Filodeeg gevuld met kippendij, amandelen en kerrie, geserveerd met gepofte paprika-salsa en fetakaas.